Durant les primeres observacions dels capgrossos, ens hem fet la pregunta de per què han de viure en aigües dolces i brutes? i Per què no poden viure amb l'aigua de l'aixeta?
Després de plantejar-nos tot això hem arribat a varies conclusions:
L'aigua de l'aixeta contè clor i altres substàncies químiques que podrien ser nocives, perjudicials i mortals per aquests éssers vius i la seva supervivència, per tant, no és factible que a l'agafar-los del seu hàbitat els posem en un aquari amb aigua de l'aixeta. A conseqüència d'això, pensem que la millor opció és agafar els cagrossos, ficar-los en un aqüari i anar-lo omplint amb l'aigua del mateix lloc on hem agafat els amfibis.
Perquè en cada estany d'aigua es crea un ecosistema en el qual els capgrossos es relacionen, es nodreixen i es reprodueixen. Aquesta aigua conté microorganismes que serveixen d'aliment per als capgrossos que en cap cas es troben en l'aigua de l'aixeta.
La següent pregunta que hem intentat respondre, és perquè han de viure en aigües brutes i dolces. Al cap d'estar-ho raonant una bona estona, hem aportat diferents idees:
-perquè troben el menjar en aquestes aigües.
-perquè no sobreviurien en aigües salades.
-perquè com hem dit anteriorment, les aigües químiques els mataria.
Hola a tots i a totes! El nostre grup ha escollit l'estudi dels capgrossos perquè és un tema que ens pot anar molt bé per poder observar tot el desenvolupament que fa el capgros fins arribar a ser granota, ens ha cridat l'atenció ja que creiem que pot ser molt interessant veure aquest desenvolupament i compartir-ho amb tots vosaltres, esperem que tots gaudim d'aquesta esperiència! Fins aviat i gràcies! Sònia Clavaguera; Ganesh Gabarró; Eira Grané; Javier Piorno; Marc Rodríguez
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada